Minimuffins och cookies fria från socker och mjölkprotein

Här är två recept som jag hittat i en tidning, de är fria från socker och mjölkprotein och låg glutenhalt, passar allergiker men även dig som vill minska på dessa ingredienser men ändå vill ha nått till kaffet,
Minimuffins med banansmak
2dl mandelmjöl
1tsk bakpulver
1tsk vaniljpulver (ej vaniljsocker)
1 1/2 mogen banan
2ägg
20 färska eller frusna hallon
Kokosolja att smörja in formarna
Sätt ugnen på 200 grader
Blanda alla torra ingredienser. Mosa banan och rör ihop med äggen.
Tillsätt moset i de torra ingredienserna. Klicka ut i små kakformar.
Placera ett hallon i varje muffin
Grädda i ca 12min
Cookies
1dl mandelmjöl
1dl bovetemjöl
2 dl havregryn
1 dl riven kokos
4 msk Kokosolja
4 urkärnande färska dadlar
2 tsk vaniljpulver
2 ägg
Mixa allt i en matberedare till en jämn smet
Rulla små bollar lägg på plåt tryck ut med en gaffel önskat mönster
Grädda mitt i ugnen i ca 15-18 min